4 Ağustos 2010 Çarşamba

Fener yank boyza neden elendi?

Evet, tüm fenerli ve fenerli olmayan kardeşlerimin kafasında bu soru var değil mi? Bi kısmınız kötü futboldan diyor, hayır efendim ilgisi yok. Bi kısmınız diyor ki "şanssızdık abi, 10 kişi kaldık 2 maçta da", e kalmasaydın arkadaşım, ayrıca elenmemizin sebebi o da değil. Evet, şimdi açıklıyoum sebebi:

Bunun tek müsebbibi Onur Umut Üner'dir efendim (kendisini tanıyan tanır).

Maçtan 4 gün evvel taksimde bir içki ayinimiz sırasında bu gamlı baykuş dedi ki: "Olum bak belli olmaz, adamlar sıkılar, sakata gelebilirsiniz". Ben de dedim ki: "Bisktrp gider misin" dedim, "saraçoğlundayız" dedim, "alo" dedim ama o ısrar etti bu fikrinde. Ben de açıkçası çok üzerinde durmadım olayın. Ta ki bu geceye kadar.

İşten gelip duşumu aldım, güzel yemeğimi falan yedim, geçirdim formayı sırtıma gittim maça. Ama böylesine güzel başlayan gecem çok afedersiniz ..rak gibi bitti maalesef. Demin de stattan çıkıp eve doğru yürürken o taksimdeki talihsiz diyaloğu hatırladım ve ürperdim. Ne kadar da ısrarcıydı onur efendi, adeta biliyordu olacakları.

Oysa ki normalde napar insan? Sırf kankasını üzmemek için söylemez bunları di mi, dilinin ucuna gelse bile. "Evet orticim" der, "fener gencoğlanları skertr tabii ki" der. Bi de şöyle bi sırtını sıvazlar arkadaşının ki iyice bi inandırsın dediklerine arkadaşını.

Ama Onur bey ise bunların hiçbirini yapmadı ve maalesef elendik. Şimdi bir avuç kınamı hazırladım, haftasonu kendisini ziyarete gidip bizzat ben yakıcam. Adisin lan köfte, geliyorum bekle beni!

4 yorum:

  1. sevgili blog yazarları,

    oraya nal gibi yazdığınız "ÜSTELİK ARTIK HER HAFTA GÜNCEL!" sözünün arkasında durun lüğtfen. yalvarıyorum bak

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle katılıyorum.. burdan blog yazarlarına seslenelim o zaman hep birlikte..

    YanıtlaSil
  3. arkadaşım ben artık sitenin güncellenmemesi üzerine bir köşe yapıp onu güncellicem sadece. yiter .mına koim bee!

    YanıtlaSil
  4. paralel evrende bir haftanın daha sonuna gelmedik mi daha? sorarım size?

    genç blogseverler rahatsız!

    YanıtlaSil